#1 2011-10-15 10:17:34

Shadow

Administrator

Punktów :   

Zapisy

1. Imię: (np. Matt, nie może być to imię typu Ash albo Brock)
2. Nazwisko: (np. Dark, nie może być to np. Kechum, Ketchup i nie może być po polsku np. Kowalski)
3. Wygląd: (obrazek, nie za mały nie za duży)
4. Wiek: (wiadomo)
5. Historia: (Minimum 5 linijek)
6. Starter: (taki jakiego dostaliście w Laboratorium)
7. Towarzysz: (imię i nazwisko)
8. Pokemony towarzysza: (max. 6, bez legend ani pseudo legend)
9. Rywal:(imię i nazwisko)
10. Pokemony rywala: (max. 6, bez legend, ani pseudo legend)
11. Profesja główna: (hodowca, trener koordynator)
12. Profesja dodatkowa: (np. fotograf, zbieracz słodkich Pokemonów itp.)
13. Prośby: (jeżeli macie jakąś prośbe np. romans z towarzyszem piszcie tu)

#2 2011-10-15 10:27:08

Kajunia

Administrator

Punktów :   

Re: Zapisy

1. Imię: (np. Matt, nie może być to imię typu Ash albo Brock)Kaja
2. Nazwisko: (np. Dark, nie może być to np. Kechum, Ketchup i nie może być po polsku np. Kowalski)Swart
3. Wygląd: (obrazek, nie za mały nie za duży)
4. Wiek: (wiadomo)14
5. Historia: (Minimum 5 linijek)Cała rodzina Kai to sławni i bogaci koordynatorzy ( z wyjątkiem bracia bliźniacy).Ma braci bliźniaków którzy mają na imię Michał i Marcina mają 15 lat.Aktualnie podróżują po regionie Kanto.Gdy dziewczyna miała 5 lat miała przyjaciela o imieniu Dick o rok starszy od Kai i koleżankę o imieniu Sylvia (w tym samym wieku co Kaja).Sylvia podkochiwała się w Dicku ale on bardziej lubił Kaje.Pewnego dnia Dick miał się wyprowadzić ale zanim to zrobił powiedział Kai że w wieku 11 lat wróci i będą razem podróżować po regionie Sinnoh .Niestety Sylvia to usłyszała i była była bardzo zazdrosna o Dicka i zostałyśmy rywalkami. Kiedy Kaja miała 8 lat bawiła się w lesie z pokemonami swojej mamy.Po paru godzinach wracała do domu.Zauważyła biegnącego mężczyznę z niebieskimi włosami i wielką literę G na bluzce.Kiedy dochodziła do domu zauważyła że dom się pali, przeraziła się bo w domu byli rodzice Kai.Dziewczyna z pomocą pokemonów swojej mamy ugasiła dom.Ale gdy weszła do domu było już za późno,rodzice leżeli już martwi.Kają zaopiekowali się jej dziadkowie.Do 12 lat Kaja była u swoich dziadków.Większość czasu była na dworze i robiła zdjęcia dzikich pokemonów.Robiła to ponieważ bardzo się jej to podobało i ponieważ jej matka bardzo lubiła zdjęcia.W dniu moich 14 urodzin wyruszyła w podróż po regionie Sinoch.
6. Starter:Cleafa
7. Towarzysz:Dick Thomas
8. Pokemony towarzysza: (okaże sie jak go spotkam)
9. Rywal:(imię i nazwisko)Sylvia Uzumaki
10. Pokemony rywala: (okaże sie jak bede z nia walczyła
11. Profesja główna: ( koordynator)
12. Profesja dodatkowa: (np. fotograf)
13. Prośby:romans z towarzyszem okazje do zdjec

#3 2011-10-15 10:41:33

Shadow

Administrator

Punktów :   

Przyjęta masz już kp więc obrazka nie musiałaś, zrób wątek

#4 2011-10-15 12:51:18

Kareon

Nowy Trener

Punktów :   

1. Imię: Kareon
2. Nazwisko: Hatsuke
3. Wygląd: (widnieje w Moim KP =) )
4. Wiek: 19
5. Historia: Kareon od młodych lat miał zamiar zostać trenerem pokemon i pokonać swojego ojca.Niestety te marzenie stało sie nie możliwe dla chlopaka ponieważ gdy Hatsuke miał 8 lat jego Ojciec zmarł.Kareon od tamtej pory stał sie zamkniety w sobie nie chciał rozmawiac z nikim poza swoją matką.W Wieku 17 lat postanowił że jeżeli nie może pokonać ojca postara sie go przewyszyć w sile dlatego też ruszył do laboratorium do profesora od którego miał zamiar dostać swojego pierwszego pokemona.Profesor do wyboru dał chłopakowi 3 pokemony którymi były Torchic,Ponyta,i Magby.Po Dłuszym zastanowieniu chłopak wybrał Torchica wzioł pokeball i odrazu wybiegł z laboratorium i zaczoł kierowac sie w strone łąki gdzie zaczoł zapoznawac sie z swoim pokemonem.Spotkał tam pewną dziewczyne która także trenowała tam z swoimi 2 pokemonami. Chłopak odrazu do niej podbiegł i powiedział - Co ty tu robisz ?! to moja łąka ... dziewczyna spojrzała sie na niego ostrym wzrokiem odpowiadająć - tak? no wiesz nie chce nic mówić ale nie widze tu zadnego znaku wiec dowidzenia ja tu ćwicze..   Cholera... Pomyślał Kareon nastepnie gdy już lekko sie opanował odpowiedział - Przepraszam za  moje zachowanie .. poczym dziewczyna odpowiedziała - Spokojnie nic sie nie stało hej może zawalczymy ? Hatsuke nie wiedział co odpowiedziec dopiero co odebrał swojego startera ale bez namyslu powiedział - No  dobra nie mam szans ale spróbuje.. [/b] po kilku minutach walki Torchic padł na ziemie przegrany. - Bardzo ładny pokemon ale widać ze jestes nowym trenerem. mówiła cały czas dziewczyna  - Tak.. jestem nowy a tak pozatym jak masz na imie ? ja nazywam sie Kareon.. Hatsuke - Ja jestem Hariki Tsunali hej może wyruszysz zemną w podróż? odparła dziewczyna  [/b]- Chętnie ! [/b] Krzyknoł Kareon poczym wyruszyli razem w strone lasu.
6. Starter: Torchic
7. Towarzysz: Hariki Tsunali
8. Pokemony towarzysza:

http://serebii.net/pokemon_advance/002.gif
Grovyle
Lvl: 19
Natura: Ciekawy świata
Ataki:Ostry liść,Drapanie,Akcja,Krzyk,Atak Ogonem

http://serebii.net/pokemon_advance/327.gif
Mareep
Lvl:4
Natura:Strachliwy
Ataki:Akcja,Piorun

http://serebii.net/pokearth/sprites/dp/446.png
Munchlax
Lvl:9
Natura:Leniwyyyyy
Ataki: Mach  Cios,Akcja,Amnezja

9. Rywal: Suriki Hikus  ( Mała Prośba do MG  chciałbym go zobaczyc tak jakos no niedługo w histori pisanej ^^)
10. Pokemony rywala: ( Niech MG Pomyśli chce zeby to byłą dlamnie póki co tajemnica )
11. Profesja główna: Trener
12. Profesja dodatkowa: Brak
13. Prośby: mmm... Prośy ah tak.. Ciekawa Fabuła to mi wystarczy =)

#5 2011-10-15 15:47:24

Shadow

Administrator

Punktów :   

Popraw interpunkcje, błędy językowe i ortograficzne i nie piszesz skanów poków tylko nazwy.

#6 2011-10-16 19:13:15

Loca-Loca

Nowy Trener

Punktów :   

1. Imię: Ichigo
2. Nazwisko: Utau
3. Wygląd: [/img]http://i2.pinger.pl/pgr83/c8cfb217000cb6c84d454108/anime_girl_-_0021.jpg[/img]
4. Wiek: 15
5. Historia: [i]Wszystko było normalne..Aż do teraz.. Zaczęło się o
6. Starter:
9. Rywal:A prosiłabym aby spotkać jakiegoś po drodze.
10. Pokemony rywala: A to to już pozostawiam również Tobie.
11. Profesja główna:Trener.. A raczej trenerka jak już.
12. Profesja dodatkowa: Krawcowa ; oo.

Wybacz Shad,niedokończone!

#7 2011-10-16 19:35:50

Shadow

Administrator

Punktów :   

Loca historia i wez podaj wiadomosci do kp w laboratorium

Stopka forum

RSS