#1 2011-10-12 12:11:46

Kajunia

Administrator

Punktów :   

Zapisy do gry u mnie

1.Imię:
2.Nazwisko:
3.Wygląd:(obrazek)
4.wiek:
5.Historia:(Minimum 5 zdań)
6.Starter:
7.Towarzysz i jego pokemony:
8.Profesja główna:(Hodowca trener koordynator)
9.Profesja dodatkowa:(np fotograf,zbieracz słodkich pokemonów)
10.Prośby:

#2 2011-10-14 17:45:21

Shadow

Administrator

Punktów :   

Re: Zapisy do gry u mnie

Shadow
Dark
http://republika.pl/blog_pw_4870974/7602209/sz/derrick.jpg
17
Shadow miał niełatwe życie. W wieku 5 lat jego matkę porzucił ojciec.
Chłopiec postanowił się zemścić na ojcu i zdobyć dużo mrocznych i psychicznych Pokemonów, aby obalić dowódcę zespołu R, pracodawcę jego ojca. Jego wielkim marzeniem jest złapanie Mew.
W wieku 8 lat zobaczył jednego. Gdy wszystko wyszło na prostą drogę, jego matka zaszła w ciążę z sąsiadem. Shadow nie zwracał już uwagi matki, która interesowała się tylko małym Joe. Matka posiadała Turtwiga, którego oddała bratu. Shadow nie wytrzymał presji i uciekł z domu, aby pozostać najlepszym trenerem Pokemon.. Po kilku dniach wrócił jednak do domu. Kiedy relacje Shadow'a i matki polepszyły się wyruszył w podróż. W tym czasie mały Joe również wyruszył w podróż i stał się rywalem Shadow'a. Ciekawe czy uda im się obalić żądze okrutnego Giovanni'ego...
Murkrow
-----------
Trener
analizator walk Pokemon
------------------

#3 2011-10-14 17:59:09

Kajunia

Administrator

Punktów :   

Ok zrób wątek

#4 2011-10-15 13:08:53

Zaraza

Administrator

Punktów :   

1.Imię: Michael
2.Nazwisko: Mc'Roy
3.Wygląd: jest w KP
4.wiek: 12
5.Historia: 12 lat temu narodził się chłopiec o imieniu Michael. Mieszkał razem z mamą i tatą w Twinleaf. Życie miał dosyć spokojne, więc przejdźmy od razu do rzeczy: rok temu chłopak zobaczył dwóch walczących dzieciaków za pomocą Pokemonów. Okazało się, że to jego koledzy: John i Mark. Chwalili się, że dostali nowe Pokemony: John dostał Totodila, a Mark Treecko. On też chciał mieć takiego Pokemona, więc poszedł do prof. Rowana poprosić o pierwszego Pokemona. Zanim jeszcze jednak poszedł po pierwszego Poka, chłopcy dodali, że chcą potem być jego rywalami. Po chwili Michael zaczął bieć do laboratorium.

10 MIN PÓŹNIEJ:
Michael wybrał Chimchara, ponieważ zawsze chciał mieć ognistego Pokemona, a Chimchara tym bardziej.

Potem uczył się parę miesięcy (razem z rodzicami) wszystkiego o Pokemonach. Nimo to, że już mógł wyruszyć w podróż to wolał zostać w domu i ok. rok później, jako prezent urodzinowy na 12 urodziny postanowił wyruszyć w podróż. Jednak wielkiego pożegnania nie było - wszyscy koledzy już dawno wyruszyli w podróż, a przyszli się pożegnać tylko mama i tata. Po krótkim pożegnaniu, wyruszył w swoją podróż Pokemon ze swoim Pokemonem...
6.Starter: Chimchar
7.Towarzysz i jego pokemony: Nie mam towarzysza, ale mam rywali: John i Mark, ich startery zostały podane w przygodzie, reszta poków niech będzie wymyślona. I potem ewentualnie może być ten towarzysz, ale to już sama wymyśl co i jak.
8.Profesja główna: Trener
9.Profesja dodatkowa: Nie mam.
10.Prośby: nie mam.

#5 2011-10-15 13:36:31

Kajunia

Administrator

Punktów :   

ok rób wątek z przygoda

#6 2011-10-17 17:39:54

Swelo

Moderator

Punktów :   

1.Imię:Swelo
2.Nazwisko:Lemano
3.Wygląd:(obrazek)W Kp
4.wiek:
5.Historia: Swelo jest przeciętnym nastolatkiem. Uwielbia Pokemony latające. Na lekcjach w szkole wykazywał na ich temat wysoką wiedzę. Rodzice widząc to zamówili u profesor Juniper Vullbaby.
Gdy Swelo dostał pokemona który był typem latającym bardzo się ucieszył. Następnego dnia gotów do drogi wyruszył w kierunku Tristation City. Idąc przez las spotykał różne pokemony i wtedy postanowił że zostanie hodowcą.
6.Starter: Vullbaby
7.Towarzysz i jego pokemony: Chcę Zdobyć
8.Profesja główna: Hodowca
9.Profesja dodatkowa: Zbieracz pokemonów latających i robaczych
10.Prośby: Żeby było ciekawie

Ostatnio edytowany przez Swelo (2011-10-17 17:43:20)

#7 2011-10-18 12:50:19

Kajunia

Administrator

Punktów :   

ok załóż watek

Stopka forum

RSS